Eino Järvinen jatkaa Forssan Ty:n puheenjohtajana

Kirjoituksia

Forssan Työväenyhdistys piti keskiviikkona syyskokouksen, jossa suunniteltiin ensi vuoden toimintaa ja tehtiin toimihenkilövalinnat vuodeksi 2013. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Eino Järvinen ja varapuheenjohtajaksi valittiin Kaisa Lepola (uusi). Johtokunnan jäseniksi valittiin Jari Haake, Kirsti Heinilä, Emmi Lintonen (uusi), Kaija-Leena Niemi, Vesa Niininen (uusi), Taisto Teräs ja Jari Vainio.

Piirikokousedustajiksi valittiin Kirsti Heinilä, Eino Järvinen, Kaisa Lepola ja Emmi Lintonen. Varalle valittiin Jari Haake, Vesa Niininen ja Matti Uutela. TSL:n Lounais-Hämeen Opintojärjestön edustajistoon valittiin Jouni Mäkelä, Vesa Niininen ja Pasi Vikman. Työväenyhdistyksen lipunkantajaksi valittiin Matti Uutela.

Kokous teki myös päätöksen järjestää Forssan 1903 kokouksen 110-vuotisjuhlan elokuussa 2013. Juhlan järjestämisestä päätettiin informoida piirijärjestöä ja puoluetoimistoa, että ajatukset Forssan 1903 kokouksen juhlallisuuksien järjestämisestä muualla kuin Forssassa saataisiin katkaistua.